Я беруся рухатися повільно, головка висовуючись з її грудок впирається в роток, Катя її цілує і вона ховається в ласкаві грудей. Відсуваючи тому член я вже відчуваю хвилю свого оргазму і ось перший струмінь проливається між грудок. Катя приймається розмазувати теплу сперму по своєму тілу, занурює мізинчик і підносить його страшно до рота, запах її хвилює і вона облизує його, обіймає мене за талію і підтягує до себе. Головка члена ховається в ротику Катюші і вона жадібно ковтає витікаючу сперму. Випивши мене вона викинула його і я ліг поруч. Олена встала і пристрасно поцілувала її, намагаючись відчути смак сперми, потім опустилася до грудка дочки і облизувала з них залишки сперми. Після я з'являвся на Каті і мій член заново входив до неї. Наперво їй було зовсім небагато боляче, та страх перевершувала це, вона бурхливо закінчила і моя сперма заповнила її. Згодом я з'являвся в її матері ззаду, потім Олена сіла на мене у, а Катюша припала до її статевих губках. Мій член відчував її мову, прагне з'являтися в печерки матінці спільно з ним. Потім ми лягли трикутником: я голубив мовою статеві губки Каті, вона лизала промежину своєї матері, а она глибоко голі дівчата 18 років відео занурюючи у себе ротом справляла мій член. Так ми зробили всю седмицю і заново з'являлися в одному ліжку, облапив один одного. Неділя почалося в ліжку. Перша прокинулася Олена і початку мене голубити. Її ласкаві ласки пробудили мене, вона прошепотіла мені: "Забери Мене". Я дбайливо облапив її і одним переміщенням з'являвся на ній і сходу увійшов до неї, від несподіванки вона скрикнула, та це не розбудило Катю, ми почали рухатися. Я придавлював її за плечі і рухався на всю довжину. Ми вмить досягли оргазму і закінчили в один момент. Тут прокинулася Катя, поцілувала нас, забрала мою руку і поклала на свою промежину - вона бажала ласки. Так, не виходячи з Лени я голубив її і ось вже у неї в тому місці вся моя долоня. Вона пульсує в екстазі насолоди. Згодом ми втрьох вирушили в душ, а після на кухню куховарити ленч. У нас вже не було стільки сил і ми легко насолоджувалися один одним. Настав час йти. Я поцілував їх поперемінно і відправився в передпокій вбиратися. Вони обидві зійшли і дивилися як я вдягав черевики. Ми ще раз поцілувалися, я подякував за гарні уїк-енди, але Олена Вікторівна сказала: "Сподіваюся вас помітити на прямують вихідні, але урок ще не закінчений". Я посміхнувся і зійшов. Аспірантка Катя Мене кличуть Катерина. Я бажаю повідати історію, яка вийшла зі мною. Це було два роки тому. Мені було 23 роки, і залишався ще один рік навчання в ад'юнктурі. Перше вересня ми позначали у себе на трибуні. Все звично, згодом трохи випили. У результаті засиділися, і до себе я повернулася досить пізно. Мій чоловік кинувся на мене з обвинуваченнями. У оне вечір ми посварилися. На зранку-раненько, я повідомила, що бажаю поїхати і пожити кілька днів у своїх батьків. Батьків не було, вони поїхали на дачу. І я знемагала від нудьги одна в великій квартирі! Під вечір мені стало зовсім сумно.