Олена щосили вміла працювала над моїм членом і він заново почав отримувати форму. Відпустивши член вона відвела голову дочки і повідомила спокійним безтурботним голосом, що вона тепер стане дамою і я можу спорудити це і ніжно. Як старанна матінка вона розстелила на ліжку Рушничок і повідомила їй падати на нього. Катюша наблизилася до мене, облапив і поцілувала і повідомила ", лягла на Рушничок і розвела ноженята. Матінка підійшла, ніжно розвела статеві губки дочки і повідомила і бачимо ми її в останній раз ", пропустила і присіла на крісло розвівши кінцівок. Поглянувши на Олену і на її печерку, перемістив погляд на молоде дівоче тіло Каті і на її незайману печерку, наблизився до неї присів поруч, поклав руку на голову і поцілував. Згодом пограв пальчиками з її стирчать сосками, поцілував їх і рукою погладив її животик і почав голубити губки її промежини. У той час, як мій мізинчик проникав у глиб Катюшина печерки і санскрит гралися з її соском. Відчувши підвищення кількості вологи, я перемістився до її статевих губках і подивився на Олену, яка однією рукою зціплювала бюст, а інший голубила свою печерку. Я взявся лизати і цілувати Катерину. Вона швидко і здорово схвилювалася. Відірвавшись, я встав і влігся на Катюшу, ми злилися в емоційному поцілунку, вона облапив і сильно притиснули мене до себе, по її тілу проходила невелике тремтіння. Обхопивши її за плечі почав рухатися вперед і ось мій член уперся у вологі і теплі губи Каті, я зовсім небагато натиснув і моя головка зникла в неї. Її дихання зробилося частим, вона була готова вибухнути оргазмом. Теж я чув часте дихання її тканини й повільно погойдувався, натискаючи на перешкоду в Катюші, головка впиралася в неї і вивертала губки у зворотному переміщенні. І ось сильним і різким імпульсом зійшов у неї глибоко, вона зойкнула і здорово притиснули мене. Отже ми були кілька хвилин і чули важке дихання її матері. Я почав повільно рухатися в ній і ніжно не глибоко. Вона на кожне переміщення здригалася і верещала, та після повернулася порушуватися і вже одна рухалася назустріч. Я намагався не можна довше втриматися, та її щільне піхву, тертя її набряклих сосків і пружних грудей діяли. І ось я глибоко зійшов у неї і викинув струмінь сперми в неї, відчувши у себе в теплу рідину, розтікається по всьому тілу вона розірвалася сильним оргазмом. Ми спочивали і ніжно цілувалися протягом декількох хвилин, нас перебив голос Олени, вітаю Катюшу зі становленням дамою. Я дістав член з неї і дбайливо стер Рушничок її промежини, на ньому залишилися сліди маленького кількості крові. Наблизилася її мама висмоктала Рушничок і стерла мій член, на якімсь була помісь крові і Катине нектару. Потім забрала ковдру, сервірувати Катюшу та покликала мене під ковдру. Влаштувавшись в ліжку ми всі поснули. Прокинулись вже вранці, Олена приготувала сніданок і покликала нас за стіл. Після, ми вирушили в кімнату і Катя почала розповідати свої враження про події ввечері, що вона відчувала в той час як член почав до неї вступати і як боляче їй було і як тепла сперма заповнила її. Під діями емоцій своєї дочки, Олена зірвавшись почала м'яти свою бюст крізь сукню, але она побачивши це ще більш докладно початку змальовувати свої відчуття, як член в ній здригався, виливаючи останні краплі сперми. Зірвавшись, Олена Вікторівна повідомила, що треба продовжити урок, пройти нерівні пози та інші види підлоги. З цими словами наблизилася до мене, розстебнула бриджі і витягла мій збуджений член, глянула на дочку і забрала головку до себе в рот. Я відчув кінчик її санскрит на моїй голівці і забрав за руку Катюшу. Олена почала рухатися ритмічно вгору донизу, глибоко приймаючи член до себе в роток. Іншою рукою голі дівчата 18 років відео вона голубила свою промежину. Через хвилину моя сперма заповнювала дослідної роток Катіной мами, якась з жадібністю ковтала всяку краплю. Вже пониклий член вона викинула його з рота. Катя забрала його в ручку і повідомила і сколечко радує ". АЛЕ Олена запропонувала забрати їй член у рот і в тому місці з ним мовою пограти, она забрала цілий його в рот і почала мовою з ним гратися. У цей час її мама роздяглася і почала затягувати трусики з дочки. Оголене тіло збудженої дами повідомляє сили мого члена і він виростає в ласкавому ротику Катюші. Вона його облизує, цілує і занурює в поблажливі губи. Бачачи моє збудження, її мама пропонує нам роздягтися і перевестися в спальню. Ми з радістю це робимо. Вона сідати на рубіж ліжку і заманює мене до себе, мій член виявляється на рівні її грудей, придавлює мене до себе і затискає мій член між своїх здоровущіх грудей, супиться і цілує стирчить голівку. "Але зараз твоя черга, донька -" повідомляє мама відпускаючи мене. Катюша падати в ліжко, я сідаю на неї і ложу член між її грудок, вона їх стискує, але мама розводить їй ноженята і впивається емоційним поцілунком у вологі губки