І він буде цілий в мені? - Поставила запитання Катя. - У Андрія прекрасний член середніх розмірів, то, що тобі треба і ти можеш до нього доторкнутися, - розплатилася Олена і прибрала руку. - Добре мама, - Катя підійшла і забрала його любовно ручкою, повторила переміщення матері і оголила головку, інший рукояткою вона почала прасувати голівку. Згодом вона відпустила член і забрала яйця в руку і обережно стиснула їх, але я від насолоди заговорив. - Вистачить мила, іди падай на ліжко і розпали ноженята, - м'яко повідомила її мама, побачивши мою реакцію, - А ти Андрій йди і попести її, поки я викрити, попий цілющий нектар з її незайманого першоджерела. Я глянув на лежачу Катюшу, на її розведені прекрасні ноги, на блискучу від вологи відварену промежину, на рівний животик покритий шовковистою шкірою і стирчать соски рожевого кольору тремтіли в очікуванні ніжностей, на її обличчі була посмішка і томний погляд. Я наблизився і розцілував її губи, наші мови сплелися в палкому поцілунку. Прямує мій поцілунок привів на улоговинку між грудей і ось він у мене вже в роті і з ним грається моя мова, а руки любовно їх мнуть, стискають і погладжують, перстами намагаючись пограти з соском. Ворушачись віддалене цілу її животик, занурюю мову в ямочку пупка і йду видалені. Ось її волоссячко закручені, запускаю в них руку і перстами їх вибираю, відчуваю її милий аромат і ворушуся невеликими поцілунками до її незайманим статевих губ, які відварені, кличучи зайти всередину. Я їх цілу і облизує на всій протяжності від волока між анальної дірочкою і Щелков до верхньої складки і потрапляє моя мова, притискати сильніше втягуючи до себе в автороти цю складку. Катя здригається і стогне від насолоди. Я ліцезрю перед собою, як оголена Олена припадає до губ своєї дочки і рукою приймається смикати її сосок. Трішки підводжусь для другого поцілунку і ліцезрю, що друга рука мами вже всю пестить свою промежину і рука Каті приймається гратися з повними грудьми звисає над нею. Я заново занурююся в теплі статеві губи Катюші і занурюю мій язик глибоко в неї і відчуваю їм невеличку дірочку в невинної пліві. Вона стискає проробляю стегнами, випускає вигук і пульсує в судомах свого оргазму. Потім розслабляється її гарне тіло, і я ще раз облизує її печерку. Доходить Олена і цілує мене в мокрі від Каті губи, обіймає мене своєю мокрою рукою і застигає, распялівая насолоду і, даючи доньці перепочити. Через трохи хвилин вона повідомляє Каті піднятися і одна лягає в ліжко, розводячи широко ноги, показує мені на свою вологу промежину. Я цілу і облизує її, вона бере Імена за голову і смокче до себе, повертається до доньки і повідомляє, що нині вона помітить, як пиляються чоловік і жінка. Олена клопоче мене голі дівчата 18 років відео піднятися на руки, щоб донька мала можливість бачити, як член буде вступати в неї і одна розводить ноги ще ширше. Виконуючи бажання, ставлю руки по обидва сторона її, придавлюючи їх. Доходить Катя і ліцезріт і моїм членом залишилося два кубики, і він повільно наближається. Широко відкривши свої оченята вона здивовано дивиться, як він упирається в полові губки Олени, захоплюючи їх за собою приймається занурюватися. Ось голівка зійшла і полові губки зачинилися за нею і віддалені рухається цілий стовбур, волосся стикнулися і наші тіла добре притиснули. Олена вигнулась і простогнала, але Катя з заговорені ненаситно дивилася як член почав виходити блискучий від вологи. Зійшов стовбур і почали демонструватися внутрішні статеві губки, що утримують головку і ось зійшла вона і заново початку занурюватися вже стрімкіше. Ритм посилився і голівка вже не виходила, тільки вивертала губки. Груди Олени терлися про мої руки і їх не потрібно додатково стимулювати. Катя не могла відколотися від видовища, сиділа поруч з широко заговорені і блискучими очима, але її мамі було вже не до неї, вона блаженствувала міцним пружним членом, трудящим в її печерці на повну силу. Її попка відволікалася від меблів і притискається моїм переміщенням спускалася тому, вона відчувала приходить оргазм. Очі Олени закотилися, дихання зробилося переривчасті, виривалися тихі вигуки, руки вчепилися в простирадло і ось вона вже в шаленому ритмі підкидає папуги та морочить - настає її оргазм. Бачачи її гойдається грудей відчуваю приходить у мене оргазм. Добре притискаюся до неї і пропускаю сильний струмінь глибоко в неї. Придавлена мною вона не може здіймати свою попку і тільки стискає свій живіт, підкидаючи грудей. І направляється струмінь залишається в її глибині. Рухи Олени стримуються, вона не легко дихає. Мій член медлено розслабляється і наші тіла зовсім небагато розходяться. Катя відійшовши просовує свою рукоятку між нами і чіпає члена. Мама повідомляє, щоб я зійшов з неї, але донька поцілувала її промежини. Катюша видала член, я його дістав і розмістився поруч з Оленою, та вона стрімким рухом з'являлася у мого члена і всю взялася облизувати і цілувати його. Катя також пересунулася і моєму погляду постала її попка, вона була маленька і кругла. Моя рука миттєва з'являлася на ній і зробилася її погладжувати і повільно наближаючись до промежини Катюші, вона була вся волога і припухлими від наповнює її крові.
голі дівчата в бікіні
Страница: 1
Сообщений 1 страница 1 из 1
Страница: 1