І ось стою перед дверима її квартири з букетом троянд і коробочкою ірисок. Двері відварила низька жінка з пишними грудьми й трошки пролунав стегнами) на вигляд років 35 - ти. Я не очікував, що буде ще хто-небудь крім красиві жінки Каті. Кличучи до квартири, жінка задала запитання: "Ви напевно Андрій. Катя ще вбирається, я її мама Олена Вікторівна ". Ствердно похитавши головою, я вийшов до квартири. Назустріч мені зійшла Катя в добре відвертій сукні, яке підкреслювало красу її юний і прекрасної фігури, вона раділа і вся сяяла. Трохи оговтавшись після поміченого, я підніс їй квіти і іриски, але пляшку вина дав її матері. Катя вирушила ставити квіти у воду, а Олена Вікторівна зробила мене в кімнату і запропонувала сісти на диван, одна вона влаштувалася в кріслі навпаки. Увійшла Катруся з вазою у руках і встановила її на тумбочку, наблизилася до мене, розцілувала мене любовно і присіла поруч зі мною. Вона уявила нас один одному і запанувала якась перерва, яку перервала її матір. - Катя про вас багато повідомляла. Ви програміст чи що? - Так - переводячи очі з Катюші на Олену Вікторівну, розплатився я. - Вона частенько про тебе повідомляє, і я рада з тобою представитися, - тягне його в діалог, продовжувала Олена Вікторівна. Близько годину ми розмовляли на різні теми і про Олені Вікторівні. Згодом ми потоки за стіл відварили вино і повечеряли, продовжуючи діалог. Вино розв'язало мови і нам було легко знатися. Вже був час переходити до солодкого, і Катя відправилася на кухню, ставити чай. Олена Вікторівна зовсім небагато подалася вперед і таємно повідомила мені і вона хоче зі мною наодинці поговорити після чаю - я зарахував пропозицію. Повернулася Катюша з чаєм і наполеоном. Ми повільно випили чай і з'їли по шматочку наполеона. Потім Олена Вікторівна допомогла дочки виплеснути миску на кухню і повернулася до мене. Сівши поруч зі мною на диван повідомила і вона бажає її вивчити піліться і я для цього доходжу, зі своєю донькою вона вже це обговорила і она випустила свою згоду. Вона повідомила, що не буде нікоторих зобов'язань за одруження і тільки ми самі вирішуємо, чи будемо ми спільно все життя або ні. Так само вона повідомила, що буде всім цьому брати участь і я буду вступати не тільки в її доньку, а і в неї саму і вона справляється моєї згоди. Перебуваючи в якомусь замішанні, я замислився. Через хвилину я сформулював свою згоду, а з умовою, що якщо протягом наших з Катею відносин ми побажаємо лежати, то присутність у квартирі Олени Вікторівни не буде нас конфузити. Вона погодилася і повідомила, що так буде навіть краще. Олена Вікторівна закликала Катю. Увійшла Катя і знаючи тему діалогу сходу задала питання про моє рішення у своєї мами, она ствердно похитала головою і повідомила про умови. Катюша широко посміхнулася і розцілувала мене темпераментно, вона була жахливо задоволена. Але Олена Вікторівна повідомила, що нам нікуди поспішати і я залишусь у них на всі вихідні. Віддалене вона почала розповідати про інтимні детальності Каті і своїх, як вона одна себе голубила, як у неї було в перший раз і як вона навчала голі дівчата 18 років відео свою дочку мастурбувати. Розповіла про свої заняття з Катею. Катя також розповідала про свої враження і як їй сподобалося бути з матір'ю в позиції 69 і допитувався мене. Очі у нас сяяли, і ми були готові розпочати, а Олена Вікторівна показала свою досвідченість і повідомила також і з вигляду моїх бриджів я також. Катюша не повіривши, вклала свою ручку під платтячко і витягнувши з великим подивом повідомила. Олена Вікторівна забрала нас за руки повела в спальню, по дорозі вона повідомила, що я можу іменувати її Олена і повинен буду майструвати, тільки те, що вона повідомить. Ми ввійшли в спальню, меблі були вже розібрана, на ній покоїлися тільки подушки. Однорічники повідомила нам роздягтися. Ми викрили. Вона підвела Катю і продемонструвала на член, це збуджений спонсора, під ним яйця - вона рукою забрала член і повільно потягнула в бік підстави, оголивши так відварену голівку
голі спортсмени
Страница: 1
Сообщений 1 страница 1 из 1
Страница: 1