Відвернися .. - У нашій компанії відвертатися не прийнято! - Розвеселилися все. - Ну нехай помріть, - благала вона. - Для чого. Без різниці, ми тут як одна сім'я! - Повеселилися, дорога - повідомляв блакитний, дивлячись на те, як його половина сковуються викриватися. - Я усвідомлюю, що тобі треба поспілкуватися з натуралів. Марія, після рази прибувала до нас досить часто і завжди приносила від чоловіка в презент пляшку горілки. Вона вже в далекому минулому змирилася з орієнтацією чоловіка, впору вважати ідеальною. Часом, частіше як презент до свята він користувався її так само, як і своїх чоловіків, а какал неохоче, уявляючи на її місці своїх полюбовником. З Оленкою вона подружилася. Марія чудово були знайомі c, ніж у її відсутність береться ненаглядний чоловік, а поміняти йому з жінкою вона вважала своїм довгому, не дивлячись на те що воліла чоловіків. - Що робити, повідомляла вона Ленка, у той час як чоловіча компанія видихалася, продемонструємо їм клас. Дівчата включали музичку і бралися виконувати на килимі такий прекрасний ансамбль, що мужики знову заводилися. - Василь, співайте, почнемо, поки ці ненажери бутирброди дожовує! - Вона потягла Василя на килим в торговельній. Ліки від болю Ми вслухалися до нього, що траплялося в торговельній, але Петько відправився дивитися. - Так одразу .. Я не можу .. - Випускай я підтримаю тебе. - Марія схвилювала Ваську ротом, сіла на нього верхи і досить миттєво скінчила з криками звуками. - Ну, тут почекай трохи .. - Я не можу чекати. Я згораю від нетерпіння. Ужо все тривало шукали її колготки і плавки, які вона чорт знає куди закинув, але в той час як знайшли. Петько сидів навпочіпки, голубив свій член і реготав: від видовища зав'язалася ерекція і Марія зайнялася ним. Інші, пілімастурбіровалі, розбурхуючи ізмочаленная плоть для нового заходу. - У мене від вас, череп болить. Вже перші торкання Петькін рук зняли всю її біль. Ми дивимося, як його руки мнуть плечі, - стогне Марія. Він попросив її перевернулося, погладив стиглі грудей, але його губи м'яко ставляться дамського живота. Вона розслабилася на килимі, розплющила очі. - Спробуємо новий ряд процедур, - з цими словами Петько перевернув її на живіт, піднімає стегна, прасує сідниці. Марія піднялася на карачки. Міцно схопивши її за стегна, він підтягує її назад, практично насаживая на себе. Зійшов - сходу і до кінця. - Я майже могутня! - Застогнала Марія від насолоди. Не легко дихаючи, Петько витягнув старіюче, і тримаючи його в руці, як ніби б деякий винесений голі дівчата 18 років відео ізгорящего храму національний трофей, поплентався на куховарню, захопив на пляшку і, прямо з горла, почав жадібно тягнути. Генка, з яким я представилася під час відеоігри в пінг-понг і ввела в нашу компанію і взявся з чмоканьемвилізивать промежину, здригаючись і задихаючись. Ужо, увігнав у неї свій інструмент і почав божевільний танець і штовхаючись так, як ніби б бажав розпороти живіт. Вона вила і сипів, і я дивувалася, як у етойгрудной клітинці, що здавалася зовсім субтильний, вміщувалася таковскій міць, і несподівано усвідомив, що ці скоти всім поголів'ям довели її до озвірілого оргазму. Гульня - розстебніть мені плаття і вернулася до Гені спиною. - Прошу, - розплатився він і зробив блискучий замочок вниз, так що, у той час як натягнутий матеріал сукні розлучився в сторони, оголилися плечі і шматок темного шовку. Після він піднявся і підхопив її на руки. Вона облапив його за шию і ніжно поцілувала в рот, і поки він тягнув її в спальню вона смоктала його мова. Віддалене було як на війні, тільки на відміну від війни на нашому полі брані ніхто не помер. Легко чоловіки втомилися немов чорти, а ми, пані все не заспокоїлися. - Продовжуй! - Марія піднялася обігнула біля дивана, відкрила халат, і присіла обличчям до мене на коліна прямо над головою в'юрків. Її кішка з'являлася прямо над його ротом. Він висунув язика і почав лизати її. Наталія дивилася на неї. Стовбур Петьки під моєю рукою став смикати, Світлана забрала мене за руку і потягнула її до своїх грудей. Сідай на нього - повідомила вона. Наташа перекинула ногу через Петьку, так що темно-бордового головка його члена трохи демонструвалася між моїх ніг. Юрка застогнав. - Стій - повідомила мені Світу. Вона притиснулася мої лапи до сосок своїх грудей і почав ними терти по ній, вона була вже вся мокра. Наташа стала прасувати її сосочки. Через секундочку мої соски звернулися в невеликі горбки, але між ніг стало волого. - Сильніше! - Наташа стала повільно рухатися по Генке, і це було значно приємніше ніж какати рукою. - Ну що ти, трахни мене, задвінь його сильніше .. Наташа з інтересом дивилася між своїх ніг і лицезрела як, то з'являється, то зникає. Тут Світла знову застогнала. Марія глянула на Юркові пестливого Свєту, і мало не втратила свідомість від бажання щоб з'являтися на її місці. Тут Світла піднялася, забрала мене під мишей підібрала і посадила на голову Гени. Його мова пробігся по всій моїй дрібнички. Наташа не бачила що робить Світу, та Наташа ні що не бачила. Від насолоди мене колотило. Наташа глянула вниз Юрка лежав із закритими очима. Тут Світла знову підняла мене і розгорнула тому, і Наташа з'являлася сидить на обличчі Юрка теж як цього сиділа вона. В'юрків застогнав піді мною, і став практично засовували мову в мою щілинку. Світла. При цьому ноги мої розсунулися і всі, хто мав можливість, помітили як Юрка лиже дірочку моєї попи. В'юрків вже не лизав мене, він смикався і стогнав, поки Масяня голубила його стовбур своїм довгим язиком. Але, білий прапор викинув Юрка першим. Загнаний Масянею до напівсмерті, він затиснув пензлем своє чоловіче нещечко і буцався з Оленкою, що намагався сим нещечком заволодіти. одночасно з цим ззаду Ленка підгортав секс марафонець Вітька, а Женька вкотре вже стягав висоту називаються Марія. Сили були нерівні. Остання атака захлиналася - з кожним новим його "плі" ступінь майстра все більше неприступною. У той час як всі втихомирилися, ми пролили по чарках останню зубрівку і жахнув "за красивих жінок". І конкретно в цю мить в квартиру ввалився Васька. Лазурний німб над його отвором так і сяяв. Видно було також зберігав даром час. Він був веселий, та близько в глибині його розумних очей залягла хандра. - Хлопці, тут у мене для вас пляшка! - Повідомив він і встановив на стіл пакунок. Як повідомляв поет. Після алкоголю - алкоголь ". Але полюбому, але нічого постійного немає. Ми цей процес викликає, стираючи від сирітства .. На цей раз ми добре посиділи, попили, полюбили. Поминки А зараз, в той час як ми зібралися Олена прішагала в траурному темній сукні повідомила, що Петько помер. І, виявляється, в тому, що він помер, винні ми всі. - Це з якої причини так? - Поставила запитання Масяня. - Через те що ми всі його насичували, поїли зубрівкою, але в нього вірусний гепатит і зубрівка було протипоказана, так що ми його покінчили. Ми розкупорити пляшку і випили за упокій його душі, згодом прийшов Женька, і над столом заново ожив дух бенкету. Забренчалі чарки, застукали по мисках качани. Чинно, солідно немає. "Покійний легкого лежання, - сказав Гена але живим втіхи життя. Все в тому місці будемо ". - Ну, розплакалася Ленка, навіть розцілувала Гену. Він розплився в блаженній усмішці. - У нас недостатньо чи безрадісно? - Перепитав він - Ні крапельки не сумно, а дуже - дуже по - російськи, - повідомила Масяня.