Чи не загіпнотизована, а готова ", - подумалося мені раптово. Їй зараз треба було в перший раз дати своє тіло на очах у власного чоловіка, а поки ніхто не складався тягнути її в ліжко. Взагалі Петько, призвів свою половину, був великий оригінал. Він закінчив яке - то балетне педучилище, грався на клавішах, в армії він потрапив в одну з теплих точок і повернувся звідти без яєчок. Свій дембель Петько зустрів у госпіталі. Зрозуміло, і з довідкою "нещасний випадок" його витурили на громадянку. На операцію з протезування у Петьки грошей не було, а залишки ерекції підійшли до нього тільки в той час як хто - небудь в його присутності трахкав даму або його самого! "Жебрачка Ленка" - подумала я, що б вони Ввобще без нас працювали. Чи не зазсихать ж бабі при живому голі дівчата 18 років відео чоловікові в розквіті років. При цьому блакитним Петько себе минув, і підставляв своє очко тільки в той час як була можливість відразу після відчути себе чоловіком. Його половина, поки він служив, наставила йому з нашою компанією великі і лапаті роги, а в той час як він повернувся з пораненням, одна ввела його в наш вузький диск. Де, як не у нас, він мав можливість поиметь не тільки свою половину, а й інших смачних дам. Добре, раділи жінки, з них впору без гумки трахатись. Залетіти заборонено то ні. Блакитний на свінг Ваську і Марію Петько пару раз вводив до нас, А Марія, з оних пір зависала з нами регулярно. Нас Васька іменував "натуралів", а ми погоджувалися його синяви, аби видалення не заходив. Поки все тягнули Водкупетька, усамітнився в положенні з ним кімнаті, а Марія, як ні в чому не бувало, тягнула лікер і справлялася, як і скільки разів ми всі бачимося. Килима ми блакитний парі не дали: кому охота витріщатися, як трахаються чолов'яга. Вийшли вони з кімнаті з сяючими обличчями, і стали дивитися, як ми дружину блакитного розкладаємо на ковдрі. Блакитний легко мило радів, обворажівая нас темними очима, а Петько, взявши заряд бадьорості, поліз на напівп'яний половину блакитного. - Ні, не треба .. - Тихо клопотала Марія - я одна викрити