Микола раптом здавив мені ноги, натужитися, завив по анімальному, і я відчула нові поштовхи в себе .... Він повалився на мене, і я відчула нове рівень якості бути жінкою, в той час як на ній стихає велике чоловіче тіло ... - Дякую. Микола розцілував мене в шию, піднявся з ліжка і вийшов .... У мене не вистачало мощей встати і зійти у ванну. Навіть ніжки не сходилися разом ... По - моєму, я задрімала ... Прокинувся я досить пізно. У домком перебувала тиша, це означало, дійсно пішли на спрагу. Я оглянула свою постіль, на простирадлах засохли жовтувато червонуваті плями ... Скинувши простирадла на підлогу, я побрела в душову. Кожен крок віддавався внизу живота спогадами про минулу ніч ... Але вода подіяла чудове справа ... Моє тіло оживало ... Після легкого сніданку я постановила вийти і пробігтися з фотоапаратом. Зав'язався перший день моєї дамській життя ... Пройшовши галявину, я трошки заглибилася в гай і вже зробилася обирати положення для фотографії, як почула чиїсь - то кроки. Радіючи і помахуючи рукою до мене наближався солдат Данило. - Ну, вийшла на полювання? - Так. Постановила познімати, - розплатилася я, демонструючи на свій апарат. - АЛЕ мабуть, позніматися. Данила хихикнув і раптом швидко присунувся до мене. Я оторопіла. Біль внизу живота раптом засігналізіровала про небезпеку. А я запізнилася відскочити, як Данило обхопив мене руками, швидко розгорнув і притиснулася до свого тіла. - Ви що. Разом відпусти мене ... Данило тільки засопів і потягнув мене до кусткам у поваленого дерева. Я почала сіпатися. Мій фотик випав з рук і сиротливо заблищав своїм телеоб'єктивом. Я так змогла брикнути пихтить позаду мене чолов'яга ногою, через те що він колись хрипко ойкнув і сильніше здавив мене. - Ти, по фізіі захотіла. Тебе сюди для проеба привезли, але не квіточки нюхати. І мовчи мені, що твою драну пиздой не обробляли твої хмирі. Виходячи з цього і не смикатися. У моєму господарстві все сучки мої. Від вчорашнього доброго хто радіє Данила не залишилося і сліду. "Боже мій та я дурна", - ще поспіла поміркувати я, як він, поклав мене черевцем на повалене дерево і став стягати з мене бриджі. Працював він так уміло й спритно, що мої порточкі спільно з трусиками скоро відлітали в бік, а його потужні кінцівки стали розсовувати ззаду мої ноженята. Ще трохи секундочек і я відчула, як його бриджі поповзли вниз, і по моїй голою попці і спині заскользіла голе чоловіче тіло, обираючи позицію. Данило підсунув мені під животик складену вітровку, щоб його не дряпало древо. Але цим його турботи про мене і скінчилися. Одна його кисть зробилася м'яти мені бюст, а друга намацувала дірочку, якась день тому була використана іншими чоловіками. - Будь ласка, зараз .... Хуя то в далекому минулому хотілося, а? ... Щас ... І я відчула знову, як спонсор починає вмінать, укручуватися в мене. Я застогнала. - Що ти? Тебе ж вже раз'ебалі. Чи не целочка ... А якщо бажаєш стогни мене це струму заводить ... Я заново з'являлася насадженої на спонсора, і він почав свою роботу. Ворушився Данила в мені здорово, розмірено, навіть припинив сопіти і коментувати своє насильство ... Знову було боляче, а до того ж, прийшов незвичайне почуття наповненості, яке я скуштувала, день назад, в той час як Альошка частково вміло засунув у мене свій член. Імпульси робилися все активніше, і нарешті, мої розтягнуті й напружені складочки, відчули, що в їх член затріпотів по особливому і мене потекла молока. Данила сіпнувся ще пару якщо, витягнув член і став обтирати його про мою попочку. - Ну тобі ще необхідно повчитися ебаться, - повідомив Данило, натягуючи на себе свої бриджі. - Для зливу молочко твоя пизда, підходить. А насолоди від тя хрін один. Спокою, як лялька. Так підло він оцінив моє тіло і затупотів куди то в бік. Між ножонок знову трохи кровоточили. Я витерла трусиками, поклала їх як скатертину, одяглася, под'ял фотик потім повернулася до дому. Чому буде ... Чому буде далі ... ". Я лаяла себе голі дівчата 18 років відео останніми словами, стаючи під душ, а в голову не прийшло кинути все і мчати світ за очі .... Мене розштовхав повернення мисливців. Все тіло ломило, не хотілося здійматися і вилазити з меблів. А вони ніжно підняли мене і посадили за стіл. - Як відчуває себе принцеса? - Дочекалася своїх геркулесів. Юнаки раділи. Потім, зображуючи, що негліжіруют мого збентеження, стали морити анекдоти, розповідати які-небудь історії ... Неспішно жах і сором відступили ... Вечір пробіг непомітно ... - Зая, сонце, як я обожнюю тебе ... Лешка почав розціловував мене взасос ... Я .... Я обожнюю тя дитинко, з дитячого садка ... Він просовував мені мови у вушко, а сам опускав проробляю все нижче і нижче ... Лешкін член мені також здався стирчить і незграбним ... А таким величезним, я не чекала ... Повнотіла, трохи звужується до гребеню, з майже прикритої головкою, він притискав до моїх губ. Ще один натиск і я відчула як член вривається і заповнює мій рот .... У мене слізки виставилися з очей ... - Так .... Забери, забери його в рот ... сси його ... моя кохана ... сси мій хуй моя гарна жінка, моя кохана ... Лешка раптом засовався. Все сильніше ужо засопів, і в роток мені стукнула тепла липка сперма ... Все було так швидко і несподівано. - Ковтай її, ковтай ... Лешка легко вигинався цілий, не висовуючи члена з рота. Мені нічого не залишалося, як ковтати заповнювали ротик сперму ... Альошка і радісний, цілував і голубив моє тіло