Комок того самого бажання, в той час як мій красень Артур голубив мене, привітно цілуючи в бухти і шийку, але його м'які ласкаві руки ковзали по моїх грудях і тулубу. Та з бухт Артуріка я звиклася "чути", "любов моя ...". Двері трохи рипнули, і в кімнату повільно і легенько увійшов Володимир Геннадійович. - Ти ще бодрствуешь. У моєму ліжку лежав Микола вже голий, але через збиту простирадло очевидно проступав його збуджений член. - З легким паром, і зі звільненням від целочка. Вона тебе, дотяглася. Подякуй дядькам, що підтримали від неї звільнитися, але і в нутрі б ... Він промовив все це як то ніжно і приглушено. А я перебувала розгублена перед ним. Мені, в той час як я в душовій вимивала свою потерпілу кицьку, не приходило в голову, що буде таке продовження ... - Але ти сідай, сідай .... Я тороватий, знайду для тебе місце поруч ... Микола підвівся і притягнув мене за руку до ліжка. Простирадло, що закривала його тіло спустилася, і я помітила член, трошки розгойдується від зусилля і грудка густого волосся, закривали яйця і низ живота. - Ну випускай, не боїсь. Побачивши, напевно, що мої очі ковзають по його члену, він хихикнув: - Що Вован оні заблокував свій голі дівчата 18 років відео інструмент розгледіти. Дивись котенька на живий теплий хуй .... Звикай ... Бач він який ... І він експонував його вперед. Було на що подивитися. Численна відварена блискуче червона головка напружено перевішувався через потужний стовбур. Кілька закороткі для такої великої голівки. Яйця, близько порослі густим волоссям, засновували почуття величезних ядер. Мої ніжки затремтіли, в той час як він поклав руку на свій стовбур. За хвилину його автороти вп'явся в мої бухти, але мови проскочив в мій рот ... Відірвавшись від моїх бухт, він швидко смикнув мої ноги на себе, на хвилиночку загальмувався .... - Ну і пиздой .... Солодко. А видалення притиснув мої ноги до грудей, від якої я з'являлася складеної незвичайним знаком і почав засовували свій член в мою дірочку, якась щойно скуштувала в собі інший член і іншого чоловіка ... У мене перехопило подих ... заново було Боляче ... але Колян ебал так жорстко і здорово що я тільки попискувала під ним. Потім він підвівся розвів мої ніжки ширше і продовжив свою гонку. Моє тіло відчувало зовсім особливі почуття. Я стала прислухатися до нових почуття захоплює мене ... Кой-коли незвичайне нове почуття билося поштовхами болю