Лешка виріс величезним довгим і у нього коли-то все стирчить. Кілька разів він бився з - за мене з юнаками, які пробували пристати. Через те що років з 14 на мене почали оглядатися не тільки мої ровесники, та й дорослі юнаки. У 10 - му класі на мене, нарешті - те, вказав Артур. Основний мачо та красунчик десятирічки. Артур це був що то! Ми стали з ним бачитися, став просити статі. Та я містилася, не дивлячись на те що і побоювалася його втратити. Нас прозвали зоряною парою. І мало хто вірив, що він не трахає мене так само, як інших своїх подруг. Та я постановила твердо протриматися до 17. А Альошка ... ну хто ж звертає на нього увагу серйозно. І ось настало літо перед останнім класом. Батьки постановили виконати свою обіцянку і звозити мене до Португалії. Та поїздка регулярно відкладалася з - за Батіна справ. Артур поїхав із родакам на Канари, але я тужила в місті. Знічев'я захопилася фотографуванням. І колись у мене пішло. Суто виходили фотокартки квітів. Мені виходило навіть витягти що - щось незвичайне навіть голі дівчата 18 років відео з квітів на клумбі. І тоді здався Лешка і запропонував вирушити на пару днів в польове господарство і перепочити на природі. Змучені моїми образами за те, що ми ніяк не їдемо в Порту батьки легко погодилися. Через те що Лешке сподівалися і ставилися до нього легко скі. Лешка був щасливий, що я погодилася і ось у п'ятницю посередині дня під'їхала машина. З'являлася, що їхати приведеться вчотирьох і ще який - то їхній знайомий Микола. Напевно, мої батьки не відпустили б мене з трьома чолов'яга, та батьки були на роботі, мій дипломата був зібраний, але я легко і весело сіла на переднє сидіння з водієм. Найпаче, що мені зобов'язалися за містом надати покерувати. Ми рано виїхали і від того легко проскочили муніципальну межу без пробок. Години в 18 були вже в польовому господарстві. Нас наштовхувався величезний, старий юнак з рушницею на перевагу. Тільки придивившись, я усвідомила ", провівши мене захопленими поглядами і побажавши мені безтурботної ночі, ще залишилися сидіти за столом. Я роздяглася і з радістю залізла в прохолодну ліжко. Ночник слабо горів у головах, але через двері долітали приглушені чоловічі голоси. Я вслухалася, сподіваючись, що вони будуть обговорювати мою красу і елегантність. Так роздільні фрази, які долітали були про полювання, потім .... - Ну все бля ... Вован, ворушись, в іншому випадку у мене яєчка тріснуть від молочко, - це очевидно сказав Микола Олександрович але й у Лешко скоро молока з вушок потече ... Відповіді я не почула, та потім знову забасив Микола - Ти ж сам зголосився перший трахать ... Ну вже переконай ... це твоя справа .... Так .... Ну але що ти в кулака дрочити будеш, а таку телицю будуть витріщати в усі дірки .. Багато хуев не буває ... І що ж що юна, міцна шлюшка ... геть з трьома чолов'яга погодилася вирушити .... Молодь нині спритна, її напевно вже ебут у всю ... До мене дійшло, що все це говориться про мене. "Яйця", "дрочити", "хуй" - усі ці слова говоряться про мене .... Чому буде. Мені стало страшно .... І до того ж внизу живота раптово став планувати збиратися в какой то грудку